Orang Malu

De Orang Malu massage is een combinatie van massagetechnieken uit het Oosten en Westen, waaronder die van de ayurvedische massage, de energetische massage en de reflexologie. Tijdens deze massage wordt er gemasseerd met verwarmde olie en warme houten massagerollen (kayu’s) en bij spierknopen en dieper liggende blokkades wordt gebruik gemaakt van een kleine verwarmde Orang Malu (verlegen mens); een houten beeldje van een verlegen boeddha dat symbool staat voor kracht, bescheidenheid,  energie en de cirkel van leven. De warmte van de olie en kayu’s wordt afgegeven aan het lichaam wat een ontspannend effect heeft. De massage is ook dieper dan traditionele massage, door het gebruik van de kayu’s.

Tijdens de massage van 45 minuten  worden de achterkant van de benen, rug en de voorkant van de benen gemasseerd. Tijdens de massage van 60 minuten worden achterkant benen, rug, voeten, voorkant benen, buik, armen en gezicht gemasseerd.

Deze unieke massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie. Je ervaart een weldadig gevoel voor het hele lichaam.

Menu