Algemene Voorwaarden

1) Afspraak:
# Afspraak maken, dit kan via de website of app. U selecteert de massage vorm, dag en tijd en ontvangt een bevestiging via e-mail.

# Gelieve op tijd aanwezig te zijn, zodat de behandeling op tijd kan beginnen. Bent u wegens omstandigheden niet in staat om op afgesproken tijd aanwezig te zijn, dan dient u dit voor aanvang van de behandeling telefonisch te melden.

# Elke behandeling wordt na afloop per pin voldaan. Indien gewenst kan een factuur via e-mail nagestuurd worden voor uw administratie.

# Wanneer u een afspraak maakt, stemt u zondermeer in met de algemene voorwaarden zoals op deze pagina vermeld staan.

2) Annulering:
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur telefonisch verzet of afgezegd te worden. Bij het niet nakomen van een afspraak, zonder tijdige annulering wordt 100% van de kosten van de geboekte afspraak middels factuur in rekening gebracht.

Bij ziekte of uitval van de therapeut zal Keizo Miyagi Massagetherapie u zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Keizo Miyagi Massagetherapie zal in overleg zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak plannen.

3) Hygiëne
Keizo Miyagi Massagetherapie heeft het recht de massage te annuleren indien er, naar het oordeel van de therapeut sprake is van een niet-hygiënische situatie. De massage dient te worden afgerekend. Keizo Miyagi Massagetherapie behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

4) Gezondheid
Keizo Miyagi Massagetherapie is ondanks zorgvuldig handelen niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële of immateriële schade voor, tijdens en of na een behandeling.

Hoewel de op deze website beschreven behandelingen zeer effectief kunnen zijn in het bevorderen van uw gezondheid, bieden ze geen vervanging van een medisch advies, diagnose of behandeling door een arts. De behandelingen kunnen in de meeste gevallen wel worden ingezet naast een reguliere behandeling en zo het genezingsproces ondersteunen. Bij aanhoudende klachten zal ik dan ook altijd terugverwijzen naar uw arts.

Het is ook raadzaam om nauw met uw arts samen te werken, om bijvoorbeeld de dosering van medicijnen in de gaten te houden. Neem uw eigen verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid!

5) Overig:
De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Keizo Miyagi Massagetherapie te allen tijde gewijzigd worden.

Menu